Kontakt  -  Galeria  -  Menu Weselne  -  Menu na Bankiet  -  Menu Wigilijne  -  Sylwester Szczecin

 -  Andrzejki Szczecin - "Bal Szefa"

 

Menu na Bankiety


Propozycja menu 1

ZUPY: 1 DO WYBORU
 
ROSÓŁ Z MAKARONEM DOMOWYM

BULION Z KOŁDUNAMI

KREM Z PIECZAREK Z GRZANKAMI

KREM Z BROKUŁÓW Z GROSZKIEM PTYSIOWYM

ZUPA AZJACKA

TOSKAŃSKA ZUPA CEBULOWA Z GRZANKAMI

ZUPA GULASZOWA

KREM Z BOROWIKÓW

ŻUREK STAROPOLSKI


DRUGIE DANIA: 1 DO WYBORU
(Z ZIEMNIAKAMI I ZESTAWEM SURÓWEK)

SCHABOWY

SCHAB PO MYŚLIWSKU

SCHAB W SOSIE BOROWIKOWYM

CORDON BLEV (SCHAB Z SZYNKĄ I SEREM)

FILET Z KURCZAKA FASZEROWANY PIECZARKAMI

UDKA FASZEROWANE(BOCZEK,PIECZARKI I CEBULA)

INDYK ZAPIEKANY Z SEREM NA ŻURAWINIE

MIESZKI WIEPRZOWE NA SOSIE BOROWIKOWYM

DUSZONA KARKÓWKA W SOSIE BUDAPESZTAŃSKIM

POLĘDWICA PO PARYSKU- ZA DOPŁATĄ 10,-

PATERA RÓŻNYCH MIĘS PODAWANA NA GORĄCEJ PŁYCIE
(PO 60g KAŻDEGO RODZAJU MIĘSA na osobę)

-POLĘDWICZKI WIEPRZOWE-FILET Z KURCZAKA-ŻEBERKA


PRZEKĄSKI:4 NA OS.DO WYBORU

PATERA MIĘS PIECZYSTYCH

GALANTYNA Z DROBIU

BEFSZTYK TATARSKI

SCHAB ZE ŚLIWKĄ

SZPARAGI W SZYNCE

JAJKO GARNIEROWANE W SZYNCE

GALARETKA Z DROBIU LUB NÓŻEK WIEPRZOWYCH

OZORKI W GALARECIE

TERRINA Z ŁOSOSIA WĘDZONEGO

RYBA W SOSIE GRECKIM

RYBA W SOSIE SLODKO-KWAŚNYM

SANDACZ W GALARECIE

ŚLEDŹ Z CEBULKĄ I GRZYBKAMI

ŚLEDŹ PO FLAMANDZKU

ŚLEDŹ PO WĘGIERSKU

ROLMOPSY

AVOKADO Z KREWETKAMI

DORSZ PO EKWADORSKU

MIESZKI Z ŁOSOSIA WĘDZONEGO

WOLAWENTY TRZECH SMAKÓW

RYBY WĘDZONE

PÓŁMISKI WĘDLIN


SAŁATKI-2 NA OS. DO WYBORU

JARZYNOWA

GRECKA Z OLIWKAMI I SEREM FETA

Z KURCZAKIEM WEDZONYM I ANANASEM

MOZZARELLA Z POMIDORAMI

Z GRILLOWANYM ŁOSOSIEM

Z OWOCAMI MORZA


GORĄCY BUFET: DO WYBORU

BARSZCZ CZERWONY Z PASZTECIKIEM LUB DIABLOTKĄ

FLAKI PO WARSZAWSKU

PÓRKÓLT WIEPRZOWY Z ZAPIEKANYM PIECZYWEM TOSTOWYM

STROGONOFF WOŁOWY

STROGONOFF DROBIOWY

SZASZŁYK WIEPRZOWY PŁONĄCY

UDKA PIECZONE Z PIECZARKAMI

PŁONĄCA SZYNKA WIEPRZOWA W CAŁOŚCI

PROSIĘ PIECZONE W CAŁOŚCI Z FARSZEM – DODATKOWO 600,-


DODATKI:

ZIEMNIAKI, RYŻ, FRYTKI, KULKI ZIEMNIACZANE,
TALARKI, ZIEMNIAKI ZAPIEKANE, BUKIET SURÓWEK, WARZYWA GOTOWANE


DODATKI DO DAŃ

PIECZYWO, MASŁO, SOSY ZIMNE
BEZ OGRANICZEŃ KAWA ORAZ HERBATA


Propozycja menu 1

40 osób

1. Kolacja gorąca: Półmisek I

 Kotlet schabowy z jajkiem sadzonym
Filet z kurczaka faszerowany pieczarkami
Kotlet po Szwajcarsku
Ziemniaki, frytki, ryż o trzech smakach
Warzywa gotowane na parze
Sos pieczeniowy

Surówki: biała kapusta,buraczki,marchewka


2. Deser: (po kolacji gorącej)

Tort z napisem


3. Napoje gorące: (bez ograniczeń)

Kawa lub herbata


4.Przekąski zimne:

Półmisek mięs pieczystych
Schab ze śliwką
Befsztyk tatarski
Carpaccio z łososia
Sałatka grecka z serem feta
Sałatka z kurczaka wędzonego z majonezem
Śledź w oleju z cebulką i grzybkami
Sandacz w galarecie
Roladki szynkowe z kremem chrzanowym
Mozzarella z pomidorami
Galantyna z drobiu
Jajko faszerowane
Pieczywo i masło
Ryby własne (łosoś,dorsz,węgorz)-produkcja


5.Danie gorące po północy wg/wyb: ( godz.01:00)

Żurek Staropolski w chlebku lub gulaszowa


6.Napoje zimne:

Sok pomarańczowy 1L
Sok jabłkowy 1L


Restauracja "U Zbycha "

70-783 Szczecin, ul. Rydla 92
tel. (+48) 91 431 34 63
fax (+48) 91 431 34 91